Našim súperom v osemfinále Slovnaft Cupu bude Spartak Trnava

Súperom Podbrezovej v osemfinále Slovnaft Cupu bude Spartak Trnava, stretnutie odohráme vonku. Úradný hrací deň je 6./7. novembra, o presnom dátume a čase stretnutia vás budeme informovať.

Momentálne ťaháme proti Trnave sériu deviatich zápasov bez víťazstva. „Železiari“ sa nad týmto súperom naposledy tešili v októbri 2022, keď sme doma uspeli 3:1 po dvoch góloch Mosesa Cobnana a jednom od Petra Kováčika.

Predošlý ročník priniesol dve zaujímavé bitky v semifinále Slovnaft Cupu, kde sme po prehre 0:1 a remíze 0:0 vypadli. V odvetnom stretnutí na domácom trávniku pritom Podbrezová mala jasne viac z hry, bola lepším tímom, ale regulárny gól nestrelila.

V doterajšom priebehu Slovnaft Cupu postúpila Podbrezová cez Chlebnice (8:0), Bobrov (9:0) a Púchov (2:0). S celkovým skóre 19:0 sme ešte neinkasovali, brankár Lukáš Domaniský ťahá sériu 270 minút bez inkasovaného gólu. Našimi najlepšími strelcami sú štvorgóloví Samuel Ďatko a Daniel Smékal, dvakrát sa presadili Juritka, Galčík, Yirajang i Talakov, po jednom zásahu pridali Deml, Štefánik a Kayode.