Na domácej pôde sme porazili FK Pohronie

Prvý domáci prípravný zápas v tomto roku sa odohral dnes od 10:00 na umelom trávniku Kaufland v Brezne, kde sme privítali druholigové Pohronie. V súpiske sa objavili okrem základnej zostavy aj Adam Danko, ktorý sa udomácnil v bránke cez druhý polčas, Šimon Faško, či nováčik Moussa Sangare. Po prvom polčase sme prehrávali 0:1, kedy skóroval Mazan. V druhom polčase sa chlapcom darilo viac a dokázali skórovať až tri krát. Skóre na našej strane otvoril Moussa Sangare nasledovaný Danielom Pavúkom.  

Štefan Markulík, asistent trénera: „Vo väčšine zápasu sme herné situácie neriešili v súlade s našimi princípmi. Dlhým držaním hry v jednom priestore sme súperovi uľahčili defenzívu a dostávali sme sa do veľkého množstva osobných súbojov. Voľba riešení v prechodovej fáze a tlak do brány neboli optimálne. Samozrejme boli tam pasáže, ktoré nám jednoznačne ukazovali cestu po ktorej je potrebné ísť. Na druhej strane si vážime, že sme dokázali výsledok otočiť a pokračujeme ďalej v práci. Sú pred nami dva týždne do ligy a chceme byť čo najlepšie pripravení.“

Prípravný zápas proti FK Pohronie Žiar n/Hronom sa skončil výsledkom 3:1, autormi gólov boli už spomínaný Moussa Sangare (2) a Daniel Pavúk.