Skuhravý si pochvaľoval výkon, Galčík bol trpezlivý a dočkal sa

Po stretnutí proti Trebišovu vyjadrili aktéri spokojnosť s výkonom, ktorý bol veľmi dobrý, a preto sme si do tabuľky pripísali tri body. Tie nás, aspoň na pár hodín, vyšvihli na čelo tabuľky 2. ligy.

Od úvodu boli „Železiari“ aktívnejší, vytvárali si šance. Na úvodný gól sme čakali do 42. minúty, kedy sa trafil Roland Galčík. Po zmene strán pridal aj ďalší presný zásah a do tretice sa presadil Ivan Timoshenko: „Myslím si, že od začiatku sme boli lepší. Trebišov nás bránil z hlbokého bloku, takže sa nám ťažšie presadzovalo, ale keď sme strelili prvý gól, tak stres nám z kopačiek opadol, hrali sme svoju hru a zaslúžene sme vyhrali. Bolo to také čakanie na prvý gól. Som rád, že sme to zlomili ešte v prvom polčase. Ja som sa po menšej odmlke gólovo chytil. Som rád, že sa to pretrhlo. Ostal som trpezlivý, makám na sebe a veľmi sa teším na kvalifikačný zápas U21 proti Španielsku, s ktorým sa nehrá každý deň,“ hovorí Galčík.

Tréner Roman Skuhravý okrem spokojnosti s výkonom a výsledkom neskrýval aj rozčarovanie z prístupu niektorých divákov: „Odviedli sme skvelú prácu, hráči zaslúžia pochvalu. Na našej hre je vidieť obrovský progres, ale neprežívam výsledok tak ako by som chcel. Je to možno chyba, že to hovorím, ale tých päť kriklúňov, ktorí nerozumejú futbalu a otravujú život všetkým okolo vrátane hráčov a vôbec si nevážia, čo tu majú, že tu je takto mladé a kvalitné mužstvo, na futbal nepatrí a bol by som rád, aby aj ostatní fanúšikovia, pre ktorých to robíme, toto chceli zmeniť. Tá atmosféra nie je pekná a mne to proste vadí. Dobehlo ma to a chcem to povedať, aj keď mi všetci hovorili, aby som to nepovedal. My tu robíme tvrdú prácu a hráči si zaslúžia podporu,“ otvorene hovorí.

Futbalové veci si Skuhravý pochvaľoval: „Výkon bol perfektný. Musíme byť trpezliví, pretože súperi na nás hrajú z hlbokého bloku a nie je to jednoduché dohrávať. My si šance vypracovávame, ale potrebujeme čas a budeme lepší. V tomto zápase hra mala všetko a ja som za chlapcov rád, že to takto odpracovali,“ dodal podbrezovský kouč.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *